Ohjaustaverkossa.fi

Tavoitteena oli suunnitella verkko-ohjauspalvelun tutustumistyöpaja, jossa ensimmäistä kertaa palveluun tutustuvat ymmärtävät, millaisia mahdollisuuksia heillä on käyttää ohjauspalvelua omassa työssään. Tupu Creativen Tuomas auttoi asiakasta työpajan suunnittelussa ja osallistui ensimmäiseen pilottityöpajaan helmikuussa 2019.

Tuomas osallistui ensimmäiseen työpajaan ja antoi asiakkaalle palautetta työpajan sisällöstä, sekä kokosi asiakkaalle osallistavan työpajan suunnitteluohjeen.

Lue lisää blogista: Osallistavan työpajan suunnittelu

Palaute

​”Tuomakselta sain loistavat huomiot ja opit ennen ja jälkeen työpajan. Ennen työpajaa kävimme läpi mitä minä haluan työpajalta ja miten pääsemme parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Yhdessä työstimme työpajan rakennetta ja tavoitteita.

Sain myös hyvät vinkit miten toimia, jos jokin asia menee vikaan kesken työpajan ja kuinka sietää ns. hallittua kaaosta. Työpajan jälkeen Tuomas oli purkanut työpajan helposti hahmotettaviin osiin ja koostanut huomioista muistilistan, jonka avulla pystyn kehittämään tulevia työpajoja ja itseäni työpajan ohjaajana.”

– Ville Rötkö, product owner